BEZ ÇANTA KULLANMANIN FAYDALARI

9486a0e4-7692-4576-af6c-a86c49d0206a

BEZ ÇANTA KULLANMANIN FAYDALARI

    Uzun süre hatta senelerce aynı çantayı kullanmak istiyorsanız ve kullandığınız çantanızın doğa dostu ve geri dönüşüme uygun olmasını tercih ederseniz  bez çanta kullananlara katılmalısınız . Hijyeni, esnekliği, yumuşaklığı, işlevselliği , şıklığı bakımından  trend olan  bez çantalar elinizin altında.
Bir poşete en fazla kaç kilo ürün yada eşya koyabiliyorsunuz?  Poşetle kıyasladığımızda Omuza asılan veya elde taşınabilen bir bez çanta minimum 10-15 kilo eşya taşıyabilir. Üstelik yırtılma ve kopma riski olmadan güvenle kullanabilirsiniz.
   Plastik torba veya karton çantalar size bez çantalardaki tasarım, baskı, ebat ve çeşit zenginliğini sunamaz. Oysa bez torba isterseniz oval, isterseniz üçgen, isterseniz silindir ve aklınıza gelebilecek her şekilde üretilebilir. Üzerine isterseniz kendi resminizi isterseniz ailenizin resmini yada firmanızın logosunu bastırabilirsiniz. Bez çantalar pratikliği açısından , iç içe katlanıp minicik olup cebinize girebildiği gibi ihtiyacınız olduğunda bir kocaman taşıma çantası olur.İç kısımdaki cepleri ile size kolaylık sağlar.
   Plastik veya naylon çantayı boynunuza asmanız mümkün değildir çünkü kulpları buna uygun olarak üretilmez. Karton çantalara takılan ip askılar hem teni keser, incitir hem de mukavemeti düşüktür. Üstelik omzunuzda yada sırtınızda taşıyacağınız bir karton çanta sizi çok rahatsız eder ama bez çantalar öyle değildir. Her boyda kulplarıyla, sırta, ele geçmeli, omuza askılı, tek taraflı çapraz yada çift taraflı kulplarıyla sizin yükünüzü artıran değil hafifleten ürünlerdir bez çantalar.Her alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz ben çantalar hayatın koşuşturmasında işlerinizi kolaylaştırır.

img